Nieuwe Muziek

Sven Versteeg – De Bass Van Het Café

today27 april 2023

Achtergrond

img class=”size-full wp-image-8601 alignleft” src=”https://nederlandsesterrenparade.nl/wp-content/uploads/2023/04/sven-260.jpg” alt=”” width=”260″ height=”260″ />

 

Sven Versteeg – De Bass Van Het Café
Sven Versteeg is ieder weekend in het café te vinden. Niet alleen in thuisbasis Diemen en de nabije omgeving, maar verspreid door het hele land. Met meer dan 250 optredens in 2022 weet de enthousiaste zanger wel hoe hij een feestje moet bouwen. Keer op keer bewijst hij de baas van het café te zijn en kent de kroeg dan ook als geen ander.

Het komt dan ook niet als een verrassing dat zijn volgende single een echte kroegenhit is. ‘Baas Van Het Café’ heeft een aanstekelijke melodie met zomerse invloeden en een verrassende twist. In deze vrolijke single zingt Sven namelijk over de Nederlandse kroegcultuur richting een buitenlandse dame. Van deze single krijg je zin in de zomer én zin in bier en bitterballen.

 

Geschreven door admin

Soortgelijke berichten


0%