DJ Tip

Monique Smit – Als Je Verliefd Op Een Jongen Bent

today5 mei 2023

Achtergrond

 

Monique Smit Als Je Verliefd Op Een Jongen Bent

Als kind groeide Monique Smit op met de muziek van Wilma. Haar moeder speelde tijdens het schoonmaken bijna altijd haar liedjes en zijn voor Monique een soort van nostalgie.

‘Als Je Verliefd Op Een Jongen Bent’ sprong er altijd bovenuit en het grappige is dat haar broer al vanaf het begin van haar muzikale carrière zei dat ze dit nummer opnieuw moest uitbrengen. Toen ze afgelopen november met andere artiesten aan het strand lag in Turkije en het nummer daar spontaan weer ter sprake kwam, waren zij al net zo enthousiast. Dat was voor haar het laatste zetje om dit van zichzelf al gezellige liedje in een modern jasje te steken en zie hier het feestelijke resultaat! De videoclip is opgenomen in Amsterdam omdat die omgeving voor haar supergoed past bij het liedje. En de clip is ook nog eens een leuk verhaal met een verrassing.

Geschreven door admin

Soortgelijke berichten


0%