Hit Knaller

Rutger van Barneveld – Vier Het Leven

today4 juni 2023

Achtergrond

 

Rutger van Barneveld – Vier Het Leven

Rutger van Barneveld viert de kleine dingen in het leven groots en dat is niet zonder reden. “In het verleden heb ik mentaal moeilijke tijden gehad, maar heb ik dat met hulp weer kunnen omdraaien. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik het plezier in de kleine dingen veel meer waardeer. Denk aan tijd spenderen met vrienden en familie, maar ook gewoon lekker in de zon op een terrasje zitten of een wandeling maken met de hond. En natuurlijk valt optreden daar ook zeker onder!” aldus Rutger.

In maart stond Rutger met zijn liveband in De Vorstin in Hilversum om het leven te vieren. Samen met zijn collega’s Stef Ekkel, Robert van Hemert, Jan Biggel en Steffany was het wederom een spetterende avond. Een ultiem geluksmomentje in de drukke agenda van Rutger.

Geschreven door admin

Soortgelijke berichten


0%