Nieuwe Muziek

Anjolyna – Niet Janken

today14 juni 2023

Achtergrond

 

Anjolyna – Niet Janken

Voor producer Frank Verkooyen was de kennismaking met Anjolyna een welkome verrassing. Zij bezocht samen met haar vader Henk Stelte The Boom! Music studio omdat hij al van jongs af aan talent in haar zag. De laatste tijd vroeg ze steeds vaker aan Henk of ze gebruik mocht maken van zijn professionele geluidsinstallatie. Het viel op dat ze ook steeds meer Engelstalige liedjes zong en dat ging haar best goed af. Henk bracht haar in contact met Ingrid Simons die haar zangles geeft. De keuze van Henk om Anjolyna in contact te brengen met Verkooyen had 2 redenen, namelijk de goede ervaring die hij met Frank had én de korte rit van Utrecht naar De Meern.

Tijdens het gesprek bleek dat de 13-jarige Anjolyna graag een nummer wilde opnemen dat bij haar leeftijd moest passen. Er is gekozen om een vrolijk Spaans uptempo liedje als basis te nemen. Daar is door Bjorn de Leijer een Nederlandstalige tekst op geschreven en kreeg als titel “Niet Janken”. Het onderwerp past perfect bij haar leeftijd en hiermee volgt ze in de voetsporen van haar vader. Met de lancering van haar debuutsingle is een grote wens van haar in vervulling gegaan. Overigens volgt Anjolyna de opleiding muziek, toneel en dans. Dat blijkt dus nu een juiste keuze te zijn geweest.

Geschreven door admin

Soortgelijke berichten


0%