Nieuwe Muziek

Jordy van den Boer – Stewardess

today9 juli 2023

Achtergrond

 

Jordy van den Boer – Stewardess

Jordy van den Boer, die ons eerder al trakteerde op de hit ‘Op De Piste’, is terug met een nieuwe single die gegarandeerd de harten van zijn fans zal veroveren. Getiteld, ‘Stewardess’.
Geschreven door Robert Vredeveld, Jeroen Russchen en Rick Baptist, belichaamt ‘Stewardess’ de unieke stijl en energie die Jordy’s muziek kenmerken. Met hun pakkende songteksten en melodie hebben de songwriters opnieuw een top single afgeleverd. ‘Stewardess’ staat garant voor een onweerstaanbare beat die je meteen in beweging brengt. Het nummer neemt ons mee op een reis van liefde, waarbij Jordy zijn verhaal vertelt over de ontmoeting met de liefde van zijn leven tijdens een vakantievlucht. Om ‘Stewardess’ tot leven te brengen, heeft Jordy van den Boer een prachtige videoclip opgenomen in Teuge.

 

Geschreven door admin

Soortgelijke berichten


0%