Nieuwe Muziek

René Le Blanc – If I Tell You (2023)

today9 juli 2023

Achtergrond

 

René Le Blanc – If I Tell You (2023)

René Le Blanc zijn nieuwe single is uit. Nou ja, nieuw? Het nummer is een zomerse remake van zijn grootste hit If I Tell You!
De zanger vertelt aan uitgebreid over de mogelijke zomerhit. Hij is trots op het succes van de originele If I Tell You en wil daar nu een vervolg aan geven. “Die plaat ging zo over de top heen, dus ik zei tegen Edwin van Hoevelaak, ‘Wat is wijsheid?’ Hij zegt: ‘René, we gaan het gewoon in een nieuw jasje steken.'”

“Het is een stukje Ibiza, barbecue, het strand, terras… Het is alles bij elkaar, gewoon mooi weer, zomer 2023, hij is gewoon supergaaf geworden”, aldus René. “En met een goeie clip die wel bij het liedje past.”

Geschreven door admin

Soortgelijke berichten


0%