Hit Knaller

Ammar – Langer Dood Dan Dat Je Leeft

today16 juli 2023

Achtergrond

 

Ammar – Langer Dood Dan Dat Je Leeft

Tot voor kort nog redelijk onbekend, deze Ammar Bozoglu uit Deventer, maar daar komt snel verandering in! De Nederlandse volkszanger van Turkse afkomst bracht vorig jaar zijn debuut singel ‘Terug naar vroeger’ uit, geproduceerd door Emile Hartkamp. Ook werkte hij samen met Snelle op zijn track ‘De laatste’. Die laatste bood hem een contract aan bij zijn platenlabel Lieve Jongens.

Ammar’s nieuwe singel ‘Langer Dood Dan Dat Je Leeft’ is nu uit. De kroegenhit volgt op een periode vol mijlpalen, met als hoogtepunt Ammars eerste gouden plaat voor ‘De Laatste’, een samenwerking met mentor en vriend Snelle. De hit heeft méér dan 10 miljoen streams en dat werd gevierd bij de concertreeks ‘Thuis Bij Snelle’, waar Ammar de gouden plaat ontving uit handen van Snelle in een uitverkocht Go Ahead Eagles stadion in zijn thuisstad Deventer. Ammar heeft inmiddels een overvolle agenda met live optredens en wordt veelvuldig gevraagd voor grote tv shows. We kunnen met recht praten over een zanger met een geweldig stemgeluid en de absolute gunfactor bij jong en oud.

Geschreven door admin

Soortgelijke berichten


0%