Nielson & Maxine – Draaien

today18 augustus 2023

Achtergrond

 

Nielson & Maxine – Draaien

Eind dit jaar komt Nielson dan eindelijk met een opvolger van zijn album Diamant uit 2018. Daarop staat natuurlijk het onlangs uitgebrachte Zweven en ook de nieuwe single Draaien vind je daarop terug. De Nederlandse singer-songwriter zit duidelijk in zijn bewegingen en doet dat dit keer niet alleen, hij krijgt hulp van MAXINE, die in haar nog prille carrière aantoont makkelijk te wisselen tussen Nederlands- en Engelstalig. Het resultaat van deze samenwerking is een licht zoet, maar wel fijn popnummer. ‘Ik voel alles draaien/Naar de verkeerde kant.’

Nielson en Maxine met Draaien is deze week hitknaller en is elk even uur te horen op Radio City Den Haag na het Nieuws en Weer.

 

 

Geschreven door admin


Nieuwe Muziek

Nielson & Maxine – Draaien

today18 augustus 2023

Achtergrond

 

Nielson & Maxine – Draaien

Eind juli werd bekend dat de nieuwe single van Nielson een duet zou zijn met singer-songwriter Maxine. Het duet het Draaien en is vandaag uitgekomen. Draaien is het vierde voorproefje van zijn aankomende album. Maxine schreef eerder liedjes voor onder andere Maan, Son Mieux en Ronnie Flex. Daarnaast is zij in België ook geen onbekende meer, ze schreef samen met de Belgische Dj en producer Regie het nummer Horen, Zien en Zwijgen.

Nielson en Maxine met Draaien is deze week hitknaller en is elk even uur te horen op Radio City Den Haag na het Nieuws en Weer.

 

Geschreven door admin

Soortgelijke berichten


0%