Nieuwe Muziek

Snelle – Radio

today18 augustus 2023

Achtergrond

 

Snelle – Radio

Voor het eerst sinds zijn Thuis bij Snelle-concerten in ‘zijn’ Adelaarshorst in Deventer brengt Snelle een nieuwe single uit. Radio gaat over het liefdesverdriet, waarbij elk liedje dat voorbijkomt op de radio over ‘haar’ lijkt te gaan. Een herkenbaar thema met treffende lyrics, maar het nummer zelf had nog wel iets meer mogen prikkelen. Ook dat hoort bij het verwerken van liefdesverdriet.

Snelle met Radio is deze week de DJ Tip van Dave en elk oneven uur te beluisteren na het Nieuws en Weer.

 

 

Geschreven door admin

Soortgelijke berichten


Snelle – Radio

today18 augustus 2023

Achtergrond

Snelle – Radio

De Nederlandse rapper, zanger en tv-presentator heeft een nieuwe single uitgebracht genaamd Radio. Radio gaat over liefdesverdriet. Waarbij elk liedje die Snelle op de radio hoort, dus over ‘haar’ lijkt te gaan.

Snelle met Radio is deze week de DJ Tip van Dave en elk oneven uur te beluisteren na het Nieuws en Weer.

 

Geschreven door admin


0%