Nieuwe Muziek

Jaman – Alles Draait Om De Poen

today25 augustus 2023

Achtergrond

 

Jaman – Alles Draait Om De Poen

De afgelopen maanden waren behoorlijk druk voor zanger Jaman. Zijn optredens, de zomervakantie en natuurlijk het ontstaan van het idee voor zijn nieuwe single ‘Alles draait Om De Poen’. Samen met zijn team, producer Arjan Venemann en Geert Leurink, heeft Jaman het idee uitgewerkt voor een onvervalste meezinger waarin het idee tot uitdrukking wordt gebracht dat het in het leven eigenlijk “voornamelijk om de poen draait”. In de bijbehorende videoclip wordt dit uitgebeeld door een straatmuzikant die al spelend geld verzameld langs de straat. Op een gegeven moment krijgt hij een lot in zijn hoed geworpen waarop een enorme prijs blijkt te zijn gevallen. Vanaf dat moment wordt zijn leven heel anders, hij gaat mooie kleren kopen en flink van het leven genieten. Kortom het vooroordeel wordt bevestigd van de uitdrukking “Alles Draait Om De Poen”.

 

Geschreven door admin

Soortgelijke berichten


0%